Ads Top

Conditioner bar van sinaasappelschillen

Verzorgingsproducten zoals shampoo, scrub en zeep maken van koffiedik en sinaasappelschillen? Unwaste doet het. Waardevolle grondstoffen die anders tot afval bestempeld worden, krijgen dankzij het bedrijf een dagelijkse functie in circulaire verzorgingsproducten. Sinds kort hebben ze een nieuw product toegevoegd aan hun assortiment: een conditioner bar van shea boter en sinaasappelolie uit sinaasappelschillen.

Alle producten van Unwaste zijn gemaakt met circulaire grondstoffen. Met de inzet van circulaire grondstoffen en reststromen wordt voorkomen dat waardevolle grondstoffen als afval worden bestempeld.

Op dit moment heeft het bedrijf een portfolio met negen verschillende producten zoals soap -, scrub - en shampoo bars van koffiedik en sinaasappelschillen. De nieuwe en eerste conditioner bar is vanaf heden verkrijgbaar. Daarnaast is Unwaste actief in de business-to-business markt. Grote bedrijven, waaronder Nationale Nederlanden, Accenture, Albron, maar ook lokale gyms maken gebruik van de vloeibare zeep in dispenser.

Dat de nieuwe conditioner bar van afval is gemaakt, merk je niets van. Aupers over de producten: De plantaardige ingrediënten in de vegan producten bevatten van nature meer vitamines, mineralen en antioxidanten om huid en haar te verzorgen, herstellen en hydrateren. De sinaasappelolie geeft een frisse geur en onze producten worden gemaakt in Nederland.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.