Ads Top

Albert Heijn start herfst met PFAS-vrije pannen spaaractie

Deze herfst kunnen klanten van Albert Heijn sparen voor PFAS-vrije pannen van GreenPan gemaakt van gerecyclede materialen. Om te voorkomen dat oude pannen bij het restafval belanden, kunnen klanten extra zegels verdienen door tijdens deze actie hun oude pannen in te leveren. Daarnaast inspireert Albert Heijn klanten om met de nieuwe pannen van topkwaliteit allerlei heerlijke herfstgerechten te bereiden en op een gemakkelijke en lekkere manier met het seizoen mee te koken.

Een oude pan levert  15 pannenzegels op die ingezet kunnen worden om nieuwe pannen van GreenPan te sparen. Het aanbod bestaat uit kook- en koekenpannen, een stomer, een tajinedeksel en een gourmetstel. Deze pannen van topkwaliteit zijn gemaakt van gerecycled aluminium en rvs en de anti-aanbaklaag op de koekenpannen is volledig PFAS-vrij.

Albert Heijn heeft voor het inzamelen van de oude pannen een samenwerking opgezet met recycle-bedrijf Renewi, die de oude pannen verwerkt en ervoor zorgt dat hiervan grondstoffen worden gemaakt voor nieuwe producten.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.