Ads Top

Evenement Waste2Materials op 28 mei

Op 28 mei vindt bij Rotterdam-The Hague Airport het evenement Waste2Materials plaats. Centraal staan de uitdagingen van de gesloten keten, de transitie naar de circulaire samenleving en de betaalbaarheid van ketenverantwoordelijkheid.

“Als we geen maatschappelijk verdienmodel vinden voor het voorkomen van afval en grondstoffengebruik blijft een circulaire economie een fata morgana”, stelt Derk Loorbach, directeur van DRIFT en professor sociaal-economische transities een de Erasmus Universiteit Rotterdam. Hij is een van de vele keynote sprekers op Waste2Materials.

Ook dit jaar is er een hoog niveau sprekers uit de hele keten die hun visie delen het en concrete inzichten geven. Dit jaar zijn dat onder meer Jaap Wassink (Coca-Cola Nederland), Otto de Bont (Renewi), Rico IJzerman (Friesland Campina), Helena Braun (Europese Commissie), Wieger Droogh (SUEZ Recycling), Marieke van der Werf (Dr2 New Economy), Liliane van Heteren (Albert Heijn), Sytze van Stempvoort (PeelPioneers), Mark Groot Wassink (Koninklijke Auping), Lukas Hoex (DSM-Niaga) en Leon Jacobs (SABIC).

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.