Ads Top

Campagne wijst op opties afdanken apparaten

Wat doe jij? Met deze vraag roept Wecycle in een nieuwe campagne mensen op na te denken over circulaire keuzes rond gebruikte elektrische apparaten en energiezuinige lampen. De platformen watismijnapparaatwaard.nl en watismijnlampwaard.nl geven de consument hierover informatie.

In diverse filmpjes van zes seconden op Facebook, Instagram en YouTube roepen apparaten en lampen hun eigenaren op een keuze te maken en in actie te komen: inleveren, repareren, verkopen of weggeven. Vaak zijn meerdere opties mogelijk, de keuze is aan de consument. “Al deze mogelijkheden zijn beter dan weggooien,” zegt Jan Vak, directeur Wecycle. Ook via billboards langs snelwegen, in drukke winkelgebieden, op NS-stations en bij voetbalwedstrijden wordt de komende weken de aandacht geleid naar het platform. “Het is een nieuwe en leuke manier om onze boodschap over te brengen, vandaar dat we het recycletainment noemen,” aldus Jan Vlak.

Partners van de platformen zijn de Branchevereniging Kringloopbedrijven Nederland, Milieu Centraal, Stichting Repair Café International en Uneto-Vni.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.