Ads Top

Afval scheiden in Hendrik-Ido- Ambacht nu nog makkelijker

Om afval scheiden makkelijker te maken, is het afvalaanbiedstation in Hendrik-Ido- Ambacht vanaf nu ook ’s avonds open. Daarnaast kunnen bewoners van laagbouw gebruikmaken van de ondergrondse containers voor oud papier en karton.

Al jaren nemen de bezoekersaantallen op het afvalaanbiedstation aan de Crezéepolderweg 9 in Hendrik-Ido-Ambacht toe. Dat is goed nieuws, maar door de drukte worden de wachtrijen steeds langer. Het afvalaanbiedstation is daarom vanaf nu van maandag tot en met vrijdag ook van 19.00 tot 21.00 uur open. Er is dan geen personeel aanwezig.

Tijdens de onbemande uren in de avond kunt u alleen snoeiafval, puin en grond inleveren. Dat zijn zogenaamde ‘trage’ afvalstromen. Het kost namelijk vaak veel tijd om die uit een auto of aanhangwagen te laden. Overdag is het afvalaanbiedstation ook open, van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 18.15 uur.

In de avonduren kunt u met uw afvalpas de slagboom bij de ingang van het afvalaanbiedstation openen. Vervolgens kunt u met uw auto het terrein oprijden. Voor de veiligheid van bezoekers is er camerabewaking aanwezig.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.