Ads Top

Drie nieuwe gerecyclede tassen van FREITAG

De nieuwe, stedelijke, all-day en all-night tassen van FREITAG zijn drievoudig gerecycled en gebouwd voor een extra lange levensduur. De F670 WARREN crossbody tas, de F680 ANDERSON roll-top tote en de F690 COSTON rugzak zijn gemaakt van een materiaal dat naast afgedankte vrachtwagenzeilen en reflectoren ook gerecyclede PET-flessen bevat. En ze zijn ontworpen om bijzonder reparatievriendelijk te zijn.

Het FREITAG-team voor de inkoop van circulaire materialen heeft talloze materialen getest die zijn gemaakt van oude PET-flessen. Ze hebben er eindelijk een gevonden die bijna net zo robuust is als een vrachtwagenzeil, maar ook nog eens ongelooflijk goed aanvoelt.
 
Last but not least heeft het ontwerpteam van FREITAG het visuele idioom van het bedrijf verder ontwikkeld en daarbij nieuwe producten gecreëerd die de hele dag en de hele nacht meegaan, die zijn gebouwd met de toekomstige behoeften van forensen in gedachten en die net zo lang meegaan als je zou verwachten van een fietsbare FREITAG-tas. En mocht er toch iets gebeuren, dan zijn ze ook nog eens makkelijk te repareren, want ze zijn gemaakt van een minimale set onderdelen.
 

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.