Ads Top

Wibra en Impackt breiden plastic recycling programma uit

Na een succesvolle pilot breiden Wibra en Impackt hun plastic recyclingprogramma verder uit naar 50 winkels – een verdubbeling van de pilot. Vanaf nu kunnen nog meer klanten van Wibra in Nederland hun lege plastic verpakkingen inleveren en daarvoor recycle munten verdienen. Deze munten kunnen vervolgens in de Impackt App worden verzilverd voor mooie kortingen.

De korte recycle route van Impackt creëert een schone, gesorteerde afvalstroom die hoogwaardig kan worden gerecycled. Consumenten leveren hun lege verpakkingen bij een aangesloten winkel in via de Impackt App. Hiervoor ontvangen zij recycle munten die kunnen worden verzilverd voor unieke kortingen. De verpakkingen gaan met de bestaande logistieke keten mee naar een centraal punt en vanaf daar richting de recyclepartners. Zo kunnen die verpakkingen weer nieuwe verpakkingen worden.

Met de uitbreiding van het recyclingprogramma naar 50 winkels spelen Wibra en Impackt in op de groeiende vraag van consumenten. Mensen in het hele land geven via de Impackt App aan dat ze willen deelnemen. Tegelijkertijd groeit het aantal gebruikers en stijgt het aantal recycleacties. De vraag naar een circulaire economie groeit.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.