Ads Top

Hervulbare shampoo en conditioner

Bottle Less heeft een crowdfunding campagne gelanceerd om haar lijn van 100% natuurlijke en hervulbare shampoo en conditioner op de markt te brengen. De campagne is gericht op het verzamelen van fondsen om de kosten van productie en distributie van de milieuvriendelijke haarverzorgingsproducten te dekken. Samen met 61 betrokken fans halen zij al 10.939 euro op. Het uiteindelijke doel is om minimaal 15.000 euro op te halen.

De twee oprichters ontmoette elkaar op de Erasmus Universiteit, wat begon als een schoolopdracht werd uiteindelijk een echt bedrijf. Beide waren ze gepassioneerd voor duurzaamheid en cosmetica, en vonden ze het huidige aanbod van duurzamere alternatieven niet goed genoeg. Zo was het idee er, maar zonder scheikundige opleiding was het product nog een groot vraagstuk. Na een explosie in de garage hadden ze toch besloten om een externe partij erbij te betrekken. Uiteindelijk vonden ze Rebel Nature, in Amsterdam, die enkel en alleen met natuurlijke ingrediënten werkt.

De shampoo en conditioner zijn gemaakt met ingrediënten zoals kokosolie, haver en essentiële oliën om het haar te voeden en te hydrateren. De refills zijn verpakt in recyclebaar papier en de fles is van stevig plastic, ontworpen om jarenlang hergebruikt te worden. De crowdfunding campagne, die wordt gehouden op CrowdAboutNow biedt beloningen zoals de hervulbare shampoo en conditioner, en de kans om een exclusieve beach-clean-up bij te wonen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.