Ads Top

Renewi wil PARO overnemen

Renewi gaat GMP Exploitatie BV overnemen, een in Amsterdam gevestigd commercieel afval- en recyclingbedrijf, voor 67 miljoen euro. De overeenkomst is afhankelijk van goedkeuring door concurrentiebeding en de voltooiing van de relevante werknemersvertegenwoordigingsprocedures.
 
Paro opereert vanuit een grote en goed vergunde verwerkingsfaciliteit gelegen in het havengebied van Amsterdam en handelt onder de merknamen Paro, Cirqu en Buro Ontwerp & Omgeving (Buro).

Op een terrein van 130.000 m2 exploiteert Paro twee geavanceerde sorteerlijnen voor de verwerking van gemengd bouw- en sloopafval, alsmede grof huishoudelijk afval (c300kt).  Bovendien stelt een nieuw geïnstalleerde installatie voor het classificeren en wassen van mineralen Paro in staat om secundaire bouwmaterialen te produceren uit bouw- en sloopafval (c500kt).

Met een recyclingpercentage van ongeveer 78 procent zal Paro bijdragen aan de doelstelling van Renewi om in 2025 een recyclingpercentage van 75 procent voor de hele Groep te bereiken.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.