Ads Top

Provincie Utrecht zoekt circulaire verschilmakers

De provincie Utrecht wil in 2050 een circulaire topregio zijn. Een regio waar efficiĆ«nt wordt omgaan met grondstoffen en producten, een regio zonder afval. 

Om dat te realiseren zijn nu al drijvende krachten en aanjagers nodig die een schonere wereld realiseren: circulaire verschilmakers. Voor de Utrechtse editie van het magazine De Verschilmakers zoekt de provincie Utrecht circulaire koplopers, probleemoplossers en doeners uit het Utrechtse bedrijfsleven.

Verschilmakers zijn professionals die door het toepassen van de circulaire economie in hun dagelijkse werkzaamheden werken aan een schone, leefbare wereld. Want wereldwijde problemen aanpakken op het gebied van klimaatverandering, grondstoffenschaarste en biodiversiteitsverlies is niet alleen de taak van wereldleiders, uitvinders of idealisten.

Aanmelden kan tot en met 10 december op https://www.deverschilmakers.nl/verschilmakers-gezocht. Gedeputeerde Robert Strijk en door de Nationale Conferentie Circulaire Economie uitgeroepen circulair hero Klaske Kruk (Circularities) selecteren uit alle inzendingen de Utrechtse Verschilmakers 2022 voor een uitgebreid portret en reportage.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.