Ads Top

BCC wordt Wecycle Premium Pick-up Partner

Elektronicaketen BCC is Premium Pick-up Partner geworden van Wecycle. Dit betekent dat klanten van BCC bij de bezorging en installatie van een nieuw groot elektrisch apparaat niet alleen het oude grote exemplaar, maar ook afgedankte kleine apparaten mee terug kunnen geven voor recycling. Deze service biedt Wecycle aan samen met (online) winkels en vervoerders. Wecycle organiseert de inzameling en recycling van afgedankte elektrische apparaten en energiezuinige lampen (e-waste).

Naast de wettelijke oud-voor-nieuw-regeling, waarbij de consument een vergelijkbaar afgedankt product kan meegeven aan de bezorger van een nieuw elektrisch apparaat, bieden Wecycle Premium Pick-up Partners de mogelijkheid ook andere kleine apparaten retour te geven. BCC is met 68 fysieke winkels en online verkoopkanaal één van de grootste elektro-retailers van Nederland. Herman Bramer, CEO BCC, is enthousiast over het uitbreiden van de huidige samenwerking: “We namen natuurlijk tijdens het bezorgen altijd al de oude apparaten van de klant mee, zoals wasmachines. Nu kunnen we ook alle andere apparaten meenemen. Met deze uitbreiding van onze service verwachten we onze klanten nog beter te kunnen helpen. Doordat wij ons al tientallen jaren op duurzaamheid richten, hebben we inmiddels een geolied proces. Oude apparaten laten we via Wecycle verantwoord verwerken.”

De Wecycle Premium Pick-up service heeft verschillende voordelen. Zo heeft de consument bij de bezorging en installatie van een groot apparaat even de tijd om kleine apparaten bij elkaar te zoeken. De bezorgers zijn gewend om te gaan met elektrische apparaten en mogen deze ook vervoeren. De inzamelpartner ontvangt de normale kostenvergoeding voor de ingeleverde apparaten.


Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.