Ads Top

Renewi benoemt Managing Director voor Commercial Netherlands divisie

Het internationale waste-to-product bedrijf Renewi plc benoermt Otto de Bont als Managing Director van de Commercial Netherlands van het Renewi Executive Committee.

De Bont is afkomstig van United Technologies (UTC) waar hij zes jaar werkzaam was, recent als President Fire & Security Field voor het vasteland van Europa.

Voordat hij bij United Technologies kwam, bekleedde Otto leidinggevende functies bij een aantal gerenommeerde bedrijven, waaronder de divisies Plastics en Security van General Electric. Bij General Electric heeft hij met succes de integratie na een fusie overzien van de divisies Security van GE en Fire & Security van United Technologies. Na de integratie trad Otto in dienst van United Technologies en zag hij toe op een aantal overnames, waaronder door Chubb in Spanje.

Otto brengt 25 jaar ervaring mee naar Renewi. Zijn ervaring met het werken in technische, operationele en commerciële B2B-omgevingen, het realiseren van winstgevende groei en het leiden van grootschalige integraties, is onmisbaar wanneer hij sturing gaat geven aan de integratie van de Nederlandse Commercial bedrijven van Renewi en voortbouwt op het positieve momentum in de divisie.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.