Ads Top

Kick-off-bijeenkomst Nederland Circulair in 2050

Nederland streeft naar een circulaire economie in 2050. Die ambitie heeft het kabinet neergezet in het Rijksbrede programma Circulaire Economie en is door sociale partners en vele andere partijen onderschreven in het Grondstoffenakkoord. Met het Grondstoffenakkoord wil het kabinet de Nederlandse economie in 2050 volledig laten draaien op herbruikbare grondstoffen.

Op dinsdag 18 april 2017 wordt de start van de circulaire toekomst ingeluid met een landelijke kick-off. De opstellende partners van het Grondstoffenakkoord nodigen toekomstgerichte denkers uit om aan de slag te gaan om de ambitie te verwezenlijken. Het komend halfjaar gaan vijf teams bouwen aan de transitieagenda’s, voor biomassa & voedsel, kunststoffen, maakindustrie, bouw en consumptiegoederen.

De kick-off is de eerste in een serie van diverse bijeenkomsten. De vijf teams en hun voorzitters stellen zich aan u voor. U kunt met hen in gesprek over uw ideeën, over de manier waarop u betrokken wilt worden, en misschien nog belangrijker: hoe uw bijdrage voor een circulaire economie een plek kan vinden in het werkprogramma van het transitieteam.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.