Ads Top

Algemeen directeur ARN kondigt vertrek aan

Arie de Jong heeft bekend gemaakt te zullen gaan stoppen in zijn functie als algemeen directeur bij ARN. De exacte datum van uitdiensttreding is nog niet bekend, maar is in de loop van dit jaar.

Dat geeft de organisatie de tijd om na te denken over een goede invulling van deze directiepost. De raad van commissarissen van ARN Holding en bestuur van Stichting Auto en Recycling is Arie de Jong zeer erkentelijk voor de door hem geleverde prestatie.

In de afgelopen jaren zijn de recycleprestaties gestegen en de kosten gedaald. Arie de Jong heeft aangegeven dat dit voor hem een natuurlijk moment is om zich te beraden op de volgende stap in zijn carrière. 'ARN is in een nieuwe fase beland. In de afgelopen 8 jaar bij ARN, waarvan 6 jaar als algemeen directeur, is mijn opdracht vervuld. De focus ligt nu op het behouden van de recyclingprestatie. Daar ligt niet mijn uitdaging'.

Vanaf 2015 zijn autofabrikanten verplicht om 95 % van een voertuig te recyclen inclusief nuttige toepassing. In Nederland is deze doelstelling ruim behaald. Alle betrokken partijen in de branche hebben jaren samengewerkt om tot een sluitend en duurzaam systeem te komen. Deze partijen zijn trots op het behaalde resultaat

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.