Ads Top

Unieke items voor treinfans op Rotterdam Centraal

De NS Upcycle Shop is van maandag 25 tot en met zaterdag 30 maart weer geopend op station Rotterdam Centraal. Oude materialen van stations, uit treinen en werkplaatsen geeft NS graag een nieuwe bestemming.

Van deze oude materialen worden producten gemaakt die een nieuwe functie krijgen. Dat doen wij natuurlijk niet alleen, maar met diverse upcycle partners. Zo kun je bijvoorbeeld dienstblaadjes, onderzetters en spoorblokken van oude gele informatieborden van stations kopen die door VerdraaidGoed gemaakt zijn. Maar ook laptsleeves, tassen, etuis gemaakt van de oude bekleding van treinstoelen die gemaakt zijn door Fraenck. Dit is slechts een kleine greep uit alle unieke items die in de NS Upcycle Shop te koop zijn.

De winkel is van maandag 25 tot en met zaterdag 30 maart geopend, maandag van 15.00-20.00 uur, dinsdag tot en met vrijdag van 08.00-20.00 uur. Op zaterdag is de winkel open van 10:00-18:00 uur. Mocht het je niet lukken om langs te komen op Utrecht Centraal, wees niet getreurd via ns.nl/upcycle kun je het hele NS Upcycle assortiment vinden en bestellen. 

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.