Ads Top

Duurzaam warenhuis Tomo failliet

Duurzaam warenhuis Tomo heeft vrijdag het faillissement aangevraagd. De startup kon financiĆ«le problemen niet meer te boven komen. Opmerkelijk is dat oprichter Marjan Haselhoff onlangs bij Emerce TV nog meldde dat ze meerdere vestigingen wilde openen en zich ook online meer wilde gaan profileren. Als eerste stap zouden shop-in-shop formules worden geĆÆntroduceerd.

Haselhoff zegt dat ze door gebrek aan middelen niet de kans heeft gekregen om het 'concept te laten vliegen'. 'Extra verdrietig gezien de positieve ontvangst en overweldigende interesse. Ook was de tijd er niet meer om de nodige aanpassingen door te voeren en onze winkeloperatie te optimaliseren. Maar het allerergste was dat we onze leveranciers en medewerkers hebben moeten teleurstellen. En dit spijt ons ontzettend.'

De winkel in de Westfield Mall of the Netherlands beloofde als eerste in de wereld een aanbod van tachtig verschillende duurzame mode, beauty en lifestyle merken aan te bieden in combinatie met persoonlijke service en circulaire diensten.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.