Ads Top

Newwen en Scherp bundelen krachten voor ontwikkeling duurzame verpakkingen

Newwen B.V. en Scherp Verpakkingen B.V. zijn een unieke samenwerking aangegaan voor de ontwikkeling en verkoop van duurzame verpakkingen en logistieke items. Newwen is, net zoals Van Vliet Verhuur, onderdeel van Container Systems en is marktleider in de Horti, Agri, E-commerce en Retail (online en offline). Scherp Verpakkingen richt zich op de Verhuismarkt, Horti en Retail (online en offline). Beide bedrijven zijn vooruitstrevend in het ontwikkelen van duurzame noviteiten.

Het gespecialiseerde research en development-team van Newwen ontwikkelt nieuwe meermalige verpakkingen en logistieke items. Voor de verhuismarkt zijn een serie meermalige verhuisdozen ontwikkeld gemaakt van polypropeen, een veilig, vochtbestendig en sterk kunststof waardoor de verhuisdozen vaker en langer gebruikt kunnen worden dan een kartonnen doos. Verpakkingen kunnen worden voorzien van een gekoppelde RFID, QR en barcode om de traceerbaarheid en bewegingen in diverse processen te kunnen waarborgen. De onderdelen van de doos zijn aan elkaar gelast, wat zorgt voor meer stevigheid dan een verlijmde kunststof doos. Hierdoor is er geen sprake meer van chemisch afval door lijm.

De herbruikbare verhuisdozen spelen in op de trends in de verhuissector zoals verduurzaming van de logistiek, kwaliteit en betrouwbaarheid, transparantie en de ontwikkeling naar een circulaire economie. De verhuisdozen zijn exclusief verkrijgbaar bij Scherp Verpakkingen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.