Ads Top

Van Kaathoven verstevigt papierpositie in Limburg

Van Kaathoven heeft Van Dijk Papier B.V. uit Hoensbroek onlangs toegevoegd aan haar afvalgroep. Van Dijk Papier is een specialist in de inzameling en verwerking van papier en is gevestigd aan De Koumen in Hoensbroek. De overname is op 13 juli formeel bekrachtigd en begeleid door BDO Corporate Finance. Alle aandelen zijn overgegaan naar Van Kaathoven Nederland BV. 

De voormalig eigenaren van Van Dijk Papier, de heren Halters en Van Dijk, zijn verheugd met de overname. “We zijn trots op het stabiele bedrijf dat we in de afgelopen jaren hebben neergezet met een breed klantenbestand en loyale medewerkers.Voor Van Dijk Papier was het tijd om aan te sluiten bij de juiste partner waarmee het groeitempo verder doorgetrokken kan worden binnen Limburg. “Wij zijn van mening dat de filosofie van Van Kaathoven feilloos aansluit bij de denk- en werkwijze die wij jarenlang met veel elan hebben uitgevoerd”, stellen de heren Van Dijk en Halters.

Van Dijk Papier, in 1948 opgericht door Albert van Dijk, heeft al bijna 70 jaar een positie in de inzameling, sortering en verwerking van papier en kunststof en de vernietiging van archieven. De heren Van Dijk en Halters zullen ook de komende jaren nauw betrokken blijven bij de activiteiten.

“Met de overname van Van Dijk Papier breiden we onze strategische positie in Zuid-Limburg weer verder uit. De centraal gelegen locatie in Hoensbroek met een oppervlakte van 3.725 m2 ligt in het hart van ons verzorgingsgebied”, aldus Ron Fennema, algemeen directeur bij Van Kaathoven.

Van Kaathoven is onderdeel van Ortessa dat vanuit Eindhoven gestaag bouwt aan haar positie in de afvalmarkt. Met de merken Rondo (Landelijk afvalbeheer), Van Kaathoven (Regionale afvalinzameling en sortering) en Valor (Afvalrecycling en Verwerking) is zij met ruim 200 medewerkers actief.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.