Ads Top

Ahoy Rotterdam voor de tweede keer geheel in het teken van asbest

Op woensdag 6 & donderdag 7 april a.s. staat Ahoy Rotterdam voor de tweede keer geheel in het teken van asbest. Onder de naam "Asbestos 2016" worden professionals uit de wereld van asbest en geïnteresseerden samengebracht.


Deze vakbeurs staat zowel nationaal als internationaal in de belangstelling. De brancheverenigingen (VERAS), (VVTB), (VAVB), (VOAM-VKBA),(TC ASBEST van FENELAB)( Stichting (ASCERT) en de overheid zijn enthousiast over dit initiatief en staan met een stand op ASBESTOS 2016. Ook is de Asbestslachtoffers Vereniging Nederland (AVN) en het (IAS) Instituut Asbestslachtoffers nauw betrokken bij de tot standkoming van Asbestos 2015 en 2016.

Veel minder bekend is dat zich rond asbest een uiterst professionele wereld heeft gevormd. Hoog tijd dat hierin verandering komt. En Nederland heeft de primeur: Tijdens Asbestos 2016 presenteert de branche zich gezamenlijk aan een breed publiek. Naast een diversiteit van meer dan 125 bedrijven op de beursvloer, is het kernelement van Asbestos 2016 een uitgebreid kennisprogramma, branche en medici zullen prangende vragen beantwoorden, informatie verstrekken en kennis delen en er is aandacht voor innovaties, trends en ontwikkelingen. Ook op het gebied van wet- en regelgeving.

Daarnaast worden onderwerpen als milieu, veiligheid en gezondheid uitgelicht. Op 6 en 7 april 2016 zullen professionals en betrokkenen in de wereld van asbest laten zien met welke zorgvuldigheid zij omspringen met een zo beladen onderwerp als asbest. "ASBESTOS Int. 2016" en Congres wordt georganiseerd door 'Exhibitions Rotterdam Int.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.