Ads Top

Ondergrondse containers voor Koninginnebuurt-Noord (Haarlem)

Bewoners van de Koninginnebuurt-Noord (Raamsingel/Wagenweg/Schouwtjeslaan) in Haarlem kunnen vanaf 22 oktober 2015 gebruikmaken van de ondergrondse restafvalcontainers in hun buurt. De ondergrondse containers werden onlangs door Spaarnelanden geplaatst in opdracht van de gemeente Haarlem.

Met de komst van de ondergrondse containers verdwijnen de huisvuilzakken/rolemmers op de stoep en verbetert het straatbeeld. Ook kunnen bewoners op elk gewenst tijdstip hun restafval kwijt. De containers worden geopend met een speciale afvalpas die deze week per adres wordt verstrekt.

Twee containers zijn nog niet geplaatst in de Koninginnebuurt-Noord. Op de Olieslagerslaan is nog geen container geplaatst vanwege een aangetekend bezwaar en op de Koninginneweg staat nog geen container omdat hier een gasleiding moet worden omgelegd.

De ondergrondse container vervangt de grijze rolemmer voor restafval. Op vrijdag 30 oktober 2015 leegt Spaarnelanden de grijze rolemmers in deze wijk voor de laatste keer en neemt ze direct in. Bewoners zijn hierover geïnformeerd via een huis-aan-huisbrief.


Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.