Ads Top

GoudGoed begint met inzamelen van kleine elektrische apparaten

Vanaf deze maand, april 2014, is GoudGoed begonnen met het inzamelen van kleine elektrische apparaten in sommige wijken van Groningen. Dit gebeurt samen met het ophalen van textiel.
De bewoners krijgen een rode en een gele afvalzak in de brievenbus. De gele afvalzak is voor kleine elektrische apparaten. Denk hierbij aan een radio, koffiezetapparaat, printer, krultang enzovoort. Zeg maar alles met een stekker dat door één persoon te dragen is. Kijk voor de ophaaldagen op de Afvalwijzer bij het onderdeel kleding, textiel en schoenen. GoudGoed komt vanaf 8.30 uur in de buurt. Nieuwsgierig in welke wijken GoudGoed langskomt? Of meer weten over het inleveren van elektrische apparaten? Kijk op groningen.nl/elektra.
Grotere elektrische apparaten - bijvoorbeeld een wasmachine, koelkast of zonnebank – mogen niet in de gele zak aan de weg. Dit soort apparaten haalt de gemeente gratis op. Bel met (050) 367 1000 of maak digitaal een afspraak. Het laten ophalen van grofvuil kost wel geld, maar dus niet de grotere elektrische apparaten.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.