Ads Top

EzeeTabs vervangt plastic schoonmaakfles

Nooit meer sjouwen met plastic wegwerpflessen schoonmaakmiddel. EzeeTabs lanceert in Nederland een handige en milieuvriendelijke oplossing. Meer dan lauwwarm kraanwater en een herbruikbare fles is niet nodig om de biologisch afbreekbare EzeeTabs tabletten op te lossen tot schoonmaakmiddel: zowel oppervlakte-, machine- als flesreinigers.

Traditionele schoonmaakproducten in de klassieke plastic verpakking zijn veel vervuilender dan we denken. Het vervoer van plastic flessen naar retailers neemt bijzonder veel plaats in vrachtwagens in en weegt ook nog eens tonnen, wat zorgt voor heel veel CO₂-uitstoot tijdens het transport. De vele plastic flessen verhogen bovendien de plastic afvalberg. Wereldwijd gebruiken we samen één miljoen plastic flessen per minuut, goed voor een gemiddelde van 156 plastic flessen per persoon per jaar. De gevolgen voor het milieu zijn gigantisch.

EzeeTabs komt nu met een duurzame oplossing voor de Nederlandse markt, om een einde te maken aan de plastic afvalberg van schoonmaakflessen. Met één tablet kan je in combinatie met een herbruikbare fles gewoon kraanwater omtoveren tot 750 ml oppervlaktereiniger – voor de keuken of de badkamer bijvoorbeeld - dat bovendien twee jaar lang bruikbaar blijft. Het transport alleen al zorgt voor een verminderde CO₂-uitstoot van maar liefst 97 procent. Met één grote doos EzeeTabs van vijf kilogram kan in totaal 750 liter schoonmaakproduct worden aangemaakt, een equivalent van vier pallets vol schoonmaakflessen, die in totaal samen duizend kilogram wegen.
 
EzeeTabs wordt vanuit Nederland gedistribueerd en is voorlopig enkel online verkrijgbaar via bol.com. Het assortiment bevat oppervlaktereinigers voor de keuken en badkamer, maar ook flessen- en machinereinigers. De flessenreinigers zijn uitermate geschikt om herbruikbare flessen – zoals die van Sodastream – te reinigen. Met de machinereinigers kan je een vaatwasser opfrissen en ontkalken. Ook voor het schoonmaken van een wasmachine en koffieapparaat zijn er tabletten. De prijzen variëren van € 4,99 voor oppervlaktereinigers (voor twee tabs goed voor twee flessen van 750 ml), tot € 8,99 voor machinereinigers (twee - zes tabs).

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.