Ads Top

Onemeeting.com launching partner van innovatieve Dopper Water Tap

Dopper lanceert haar nieuwste innovatie in de strijd tegen wegwerpplastic: de Dopper Water Tap. Onemeeting.com doneert als launching partner een eerste Dopper Water Tap aan het Planetarium Meeting Center Amsterdam om de vergaderbranche nog sneller te helpen verduurzamen.

De Dopper Water Tap werd feestelijk in Naturalis onthuld door Dopper-CEO Virginia Yanquilevich in het bijzijn van honderden aanwezigen, waaronder launching partners Alfa Accountants, Auping, Blooming Hotel, de Bijenkorf, Circl (ABN AMRO), Jaarbeurs, NHL Stenden en Onemeeting.com.

Na het eerste exemplaar in Naturalis volgt de installatie van de watertap bij de acht andere launching partners, waaronder De Bijenkorf, Jaarbeurs en Onemeeting.com.

Als locaties die gasten kunnen stimuleren om geen wegwerpwaterflessen te gebruiken, maar hun waterflessen bij het tappunt te hervullen, kunnen ze ruim 800.000 wegwerpwaterflessen besparen. Op het platform van Onemeeting.com staan ruim 1600 locaties waar boekers duurzame locaties kunnen zoeken, vergelijken en boeken voor hun bijeenkomsten.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.