Ads Top

NN Group steunt Plastic Whale in de strijd tegen plasticvervuiling

NN Group en Plastic Whale gaan samen de strijd aan tegen plasticvervuiling. Het doel van de samenwerking is het vergroten van bewustwording rond dit probleem. Ook ondertekent NN een belofte om de kantooromgeving zoveel mogelijk plasticvrij te maken.

Het ondertekenen van de ‘NN Plastic Pledge’ en de samenwerking met Plastic Whale is voor NN Group onderdeel van een breder programma om haar eigen kantooromgeving verder te verduurzamen. Zo wordt in de “NN Plastic Pledge’ de ambitie uitgesproken om single-use plastics te verwijderen of te vervangen door alternatieven. Verder streeft NN ernaar om bewustzijn te creëren bij medewerkers en samen met leveranciers te werken aan duurzaam gebruik van, en alternatieven voor, plastic. Het motto is: refuse, reduce en recycle!

Plastic Whale wil mensen enthousiasmeren om een bijdrage te leveren aan het verminderen van de plastic soep, door plastic te vissen en uit plastic afval economische waarde te creëren. Van het plastic worden prachtige sloepen en kantoormeubilair gemaakt. Ook zet de organisatie zich in om het bewustzijn rond het gebruik van plastic te vergroten.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.