Ads Top

Nieuwe inzamelcontainer gemaakt van kunststofafval

Een strak vormgegeven en circulair inzamelsysteem voor en van afval, waardoor je milieubewust èn kostenbesparend bezig bent. Aangenaam: BonTon. En dat is zeker aangenaam, want door deze afvalcontainers te gebruiken op de werkvloer werk je met z’n allen ook nog eens hard aan een lagere CO₂ footprint van je organisatie. Kortom, hoe milieubewust wil je dit jaar beginnen?

BonTon is gemaakt van gerecycled polypropyleen kunststof uit bouw- en sloopafval en grofvuil. Het is een hardplastic afvalcontainer die kan worden gebruikt om afvalstromen binnen bijvoorbeeld kantoren en scholen gescheiden in te zamelen. BonTon is een modulair systeem, trendy om te zien en handig in gebruik. Er kunnen dus meerdere containers aan elkaar worden geschakeld, afhankelijk van het aantal in te zamelen afvalstromen. Het product is 100% circulair; het met de BonTon ingezamelde materiaal  blijft in Nederland en wordt ook hier weer verwerkt tot nieuwe grondstoffen. En dat is goed nieuws nu de export van plastic afval steeds verder aan banden wordt gelegd.

Een bijdrage leveren aan een beter en schoner milieu is voor veel bedrijven, organisaties en scholen onderdeel van hun policy. Het inzetten van BonTon® is dan een concrete maatregel die snel effect sorteert. Want waar in veel situaties het afval ongescheiden in kleine prullenbakken verdwijnt, kan het nu door een centrale opstelling en het gescheiden houden van papier, gft, plastic, koffiebekertjes en restafval veel efficiënter worden ingezameld en daardoor beter worden gerecycled. Dit scheelt ook in de kosten, omdat gescheiden afval aanbieden goedkoper is dan ongescheiden afval. Deze vorm van afvalmanagement verdient daarom ruim baan op de Nederlandse werkvloeren.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.