Ads Top

Financiers gezocht voor apparatenafval app

De EzSupport-dienst is een app die adviseert bij installatie, gebruik en reparatie van elektrische apparaten. Ook geeft de app advies over verantwoord verwijderen en donatie van oude apparatuur. 'Om EzSupport verder te ontwikkelen, is een investering van € 10.000,- nodig. We hopen op steun van een breed publiek wat de afvalproblematiek rondom apparaten onderschrijft. Daarom lanceren we op 6 mei een crowdfunding campagne bij CrowdAboutNow', zegt Geert Berkvens, oprichter van het jonge Eindhovense bedrijf MyHomeServices.

De EzSupport-app geeft je één duidelijk overzicht van al je apparaten. Ben je op zoek naar informatie of advies, dan heb je direct toegang tot alle benodigde gegevens. Een besparing van tijd én geld.“Naast haar adviserende functie laat de app zien waar je kapotte apparaten bij jou in de buurt  kunt laten repareren. Ook toont de app waar je apparaten die jij niet meer nodig hebt, verantwoord kunt weggooien of kunt doneren aan een goed doel”, legt Berkvens uit.

De app is ontwikkeld als antwoord op de milieuproblematiek rondom het groeiende aantal apparaten dat gezinnen thuis gebruiken. Per jaar produceert iedere Nederlander liefst 23,7 kilo elektronisch afval. Veel apparaten worden snel afgedankt en belanden vaak zelfs in de afvalcontainer. “Daar moeten we wat aan doen”, zegt  Berkvens stellig.
Crowdfundingcampagne

De campagne is nodig om de EzSupport app verder te kunnen ontwikkelen en in de markt te zetten. Met steun van het brede publiek gaat dat zeker lukken! De crowdfunding-campagne loopt van 6 mei tot en met 20 juni. Lees meer op de website; Crowdaboutnow.nl/ezsupport.


Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.