Ads Top

Elbuco wordt Wecycle Premium Pick-up Partner

Elbuco, aanbieder van leaseconcepten voor consumentenproducten, wordt Wecycle Premium Pick-up Partner. Dit betekent dat klanten van Elbuco bij de bezorging en installatie van een nieuw groot elektrisch apparaat niet alleen het oude grote exemplaar, maar ook afgedankte kleine apparaten mee terug kunnen geven voor recycling.

Deze dienst biedt Wecycle aan samen met vervoerders en (online) winkels. Wecycle organiseert de inzameling en recycling van afgedankte elektrische apparaten en energiezuinige lampen (e-waste).

Naast de wettelijke oud-voor-nieuw-regeling, waarbij de consument een vergelijkbaar product kan meegeven aan de bezorger van een nieuw elektrisch apparaat, bieden Wecycle Premium Pick-up Partners de mogelijkheid op dat moment ook andere kleine apparaten mee te geven. Dit betekent meer service voor klant en meer recycling van e-waste. Kijk hier voor een korte video over de Premium Pick-up service.

De Wecycle Premium Pick-up service heeft verschillende voordelen. Zo heeft de consument bij de bezorging en installatie van een groot apparaat even de tijd om kleine apparaten bij elkaar te zoeken. De bezorgers zijn gewend om te gaan met elektrische apparaten en mogen deze ook vervoeren. De inzamelpartner ontvangt de normale kostenvergoeding voor de ingeleverde apparaten.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.