Ads Top

Duurzaam stomerij concept Bubble&Stitch opent eerste vestiging in Amsterdam

Bubble&Stitch maakt als eerste stomerij ter wereld gebruik van kledinghoezen van volledig biologisch afbreekbaar plastic, gecertificeerd volgens DIN EN 13432 normen. Deze hoezen zijn in samenwerking met BASF ontwikkeld en gemaakt van het wereldwijd gecertificeerde materiaal ecovio(r).
Door ecologisch verantwoord te stomen, ruime openingstijden en het gecombineerd aanbieden van wassen, stomen, kleding- en schoenreparatie speelt Bubble&Stitch in op de wensen van de moderne consument. In aanvulling op het reinigen en reparatie van kleding en textiel worden producten verkocht die in lijn liggen met het er goed en verzorgd uitzien.
Het assortiment van Bubble&Stitch bestaat uit overhemden, dassen en riemen van het merk Profuomo. Daarnaast worden er bijvoorbeeld broeken van het Engelse merk Monkee Genes verkocht en wol-reparatiesets van Woolfiller. Merken met tevens een sterke focus op duurzaamheid en goede werkomstandigheden. Verder kunnen in de fris en modern uitziende winkel doe-het-zelvers gebruik maken van professionele naai- en lockmachines.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.