Ads Top

Mega-investerng Refurbed

Refurbed, online marktplaats voor refurbished producten dat in juni 2023 1 miljard aan externe omzet behaalde sinds de oprichting, heeft een investering van 57 miljoen dollar (54 miljoen euro) aangekondigd.

Deze Serie C-investering werd geleid door bestaande investeerders Evli Growth Partners, C4 Ventures, All Iron Venture en Speedinvest, maar zag ook aanzienlijke deelname van verschillende nieuwe geldschieters.

Met de investering zal refurbed naar eigen zeggen haar missie voortzetten om het toonaangevende platform voor duurzame producten en diensten te worden, zodat consumenten op een toegankelijkere, risicovrije en duurzamere manier refurbished producten kunnen kopen.

Refurbed is marktleider en heeft zich inmiddels gevestigd in heel Europa, waaronder Italië, Zweden, Denemarken, Ierland, Nederland, Duitsland en Oostenrijk. Het in Oostenrijk geboren bedrijf heeft een exponentiële groei doorgemaakt, terwijl het in een volatiele marktomgeving eerder dan gepland in 2022 winstgevendheid bereikte in de eerste markten - Oostenrijk en Duitsland.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.