Ads Top

Andy van den Dobbelsteen benoemd tot Coördinator Duurzaamheid

Het College van Bestuur heeft professor Andy van den Dobbelsteen benoemd tot Coördinator Duurzaamheid TU Delft met ingang van 1 januari 2021.

Andy van den Dobbelsteen, hoogleraar Climate Design & Sustainability, is voor twee dagen per week aangesteld als Coördinator Duurzaamheid TU Delft. Deze benoeming geldt in eerste instantie voor vier jaar. Van den Dobbelsteen volgt Coördinator Duurzame Bedrijfsvoering Gerrit Kahlman op, die in november met pensioen ging. In zijn nieuwe rol zal Van den Dobbelsteen de komende tijd een duurzaamheidsvisie en -programma voor de campus ontwikkelen. Hierin zullen de eerder opgestelde TU Delft CO2 Roadmap, de Roadmap Circulaire Campus 2030 en een nieuwe vorm van CO2-boekhouden een grote rol spelen.

“Duurzaamheid is al lang een rode draad in ons onderzoek en onderwijs en ook steeds meer in onze bedrijfsvoering. De wens om de eigen organisatie maximaal te verduurzamen werd de afgelopen jaren steeds sterker en zo ontstond in 2019 het plan voor een CO2-vrije campus”, zegt Rector Magnificus/Collegevoorzitter Tim van der Hagen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.