Ads Top

Interactief touchscreen daagt uit voor high score in recyclen

Van maandag 2 tot met zondag 8 juli kan iedereen een high score bereiken in de Wecycle-game, die kan worden gespeeld op interactieve touchscreens van ExterionMedia in 20 winkelcentra verspreid over het land. Via een swipespel kunnen bezoekers laten zien hoe goed zij afgedankte spaarlampen kunnen recyclen, door zo snel mogelijk de lampen in de inleverbak en de boodschappen in het winkelmandje te krijgen. De game wordt tegelijkertijd in de winkelcentra gespeeld, waardoor de high score landelijk en live zichtbaar is. Wecycle, die in Nederland de inzameling en recycling van e-waste regelt, is hiermee één van de eerste adverteerders die deze techniek toepast.

De gratis te spelen game is onderdeel van de campagne om het inleveren te stimuleren van afgedankte lampen en kleine ICT-apparaten in de Wecycle-bak in de supermarkt. Door lampen in de juiste bak te swipen in een game, worden consumenten op een onderhoudende manier geïnformeerd en mentaal voorbereid op het gewenste inlevergedrag.

Het spelen in de winkelcentra is anoniem. Het spel is tot en met 15 juli ook op de mobiele telefoon of tablet te spelen via wecycle.nl/scoor. Bij spelen op mobiel of tablet zijn prijzen te winnen.

In de volgende plaatsen (winkelcentra) is de Wecycle-game te spelen:
Amstelveen (Stadshart)
Apeldoorn (Oranjerie)
Arnhem (Kronenburg)
Etten-Leur (winkelcentrum)
Haarlem (Schalkwijk)
Haarlemmermeer (4Meren en De Symfonie)
Heerhugowaard (Middenwaard)
Leiderdorp (Winkelhof)
Naaldwijk (De Tuinen)
Nieuwegein (Cityplaza)
Nijmegen (Molenpoort)
Purmerend (Willem Eggert)
Rijswijk (Prinsenpassage)
Roosendaal (Roselaar)
Rotterdam (Alexandrium en Zuidplein)
Utrecht (Overvecht)
Weert (Munt Passage)
Zoetermeer (Stadshart).

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.