Ads Top

Ballast Nedam ontvangt bod van REMEX voor dochter Feniks Recycling

Remex Mineralstoff heeft een niet-bindend bod uitgebracht op Feniks Recycling. Dit dochterbedrijf van Ballast Nedam is actief op de nichemarkt secundaire grondstoffen. Ballast Nedam neemt het bod in overweging en staat een due dilligence-onderzoek toe.
In Nederland heeft Feniks Recycling een prominente rol in de opwerking en afzet van AVI bodemas. Het bedrijf ontwerpt, bouwt, exploiteert en beheert installaties voor 'droge' opwerkingstechnieken voor de opwerking van bodemas van afvalenergiecentrales.
In Engeland is Feniks Recycling onder de naam Ballast Nedam Phoenix Ltd marktleider in de bouw en exploitatie van installaties en afzet van secundaire grondstoffen. De secundaire grondstoffen worden toegepast in civieltechnische werken en dienen als grondstof voor de bouwindustrie.
Ballast Nedam werkt aan integrale projecten in Nederland op de vier werkgebieden huisvesting, mobiliteit, energie en natuur. Binnen deze focus richten we ons op de nichemarkten industriebouw, offshore windmolens, secundaire grondstoffen en alternatieve brandstoffen. Op een aantal expertisegebieden zijn we ook internationaal actief. Het aandeel Ballast Nedam is opgenomen in de Amsterdam Small Cap Index (AScX) van NYSE Euronext.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.